BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Selasa, 7 Disember 2010

"DIA"

sambung from kelmarinnye kes...
DIA kate nak dtg tgk Aiman n Aryssa semalam..tapi tak datang pun..
hari ni dia gi court (monday) takde ape citer pun sampai skang..now dah separuh hari..
patut ke aku call dia and tanye..ape kes??!
takde plak org call aku pasal nak cari mamat yg lari tu...
Entahla..malas nak fikir..
ntah-ntah dia dah gelak-gelak kat sane ngan family n frenz dia..
aku je sibuk-sibuk nak risau..
hish..!!!
MALAS..!!!

0 ulasan: