BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 10 Januari 2011

"PLEASE GO"

kemarin rush up siap nak balik kampung
sian kat org tua tu nak balik sane tapi tak de org nak drive kan
tetibe 'dia' ade dalam episod kemarin
itu pun kebetulan aku ballik umah kot..
lepas maghrib kiteorg gerak sampai dalam kul 11malam lebih gitu
Esok nak kene gerak awal pulak coz 'dia' ade janji dgn kawan dia
kenapa la haiii...??
esok kan AHAD, bukan untuk family ke??
ke dah tukar..weekdays with friends, weekend pun wif friends..
Ooo..lupe..bujang..
sibuk je aku ni kan!
cubaan untuk menggagalkan plan dia tak berjaya
kawan dia pun same..!!tak boleh harap!
takpe lah tak payah mencube lagi..

dan semalam aku dapat cerita..
memang rumit keadaan ni
makin menyusahkan aku
dan menyesakkan nafas aku lagi

tak mungkin aku berpaling (ceh..cam lagu slam lak..)
sudah tu sudah lah..
tak larat nak layan lagi..
penat dengan lakonan dunia 'dia'
aku dah bosan..!

just






PLEASE GO...

0 ulasan: