BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, 5 Januari 2011

"EP 2"

aku pegi tempat dia
aku jamah di majlis dia
aku nampak dia
happy sangat
syukur..
aku tumpang jugak.
tapi,
sejak hari itu..
aku asik terfikirkan dia
kenapa macam tu?

aku nampak dia online
aku tahu dia kat situ
tapi aku takut nak 'sapa' dulu
sebab aku tak tahu keadaan dia di sana

tetibe 'ping!'
dari dia..!!!
dalam jam macam ni??
aku jawab..
 dia cari aku masa tu..
dia tak nampak aku tapi aku jelas nampak dia
tak sempat nak snap sama dengan dia sebab keadaan aku tak mengizinkan masa tu
tapi aku sempat snap muka happy dia
kamu nampak hebat dalam merah tu

aku minta maaf tak sempat nak say goodbye pun
yelaa..dia bz dan aku  tak mampu
aku pun tak nak tunggu lelama..
aku tepati janji aku untuk hadir tapi bukan untuk lihat seluruhnya..
aku takut aku tak kuat

terima kasih kerana masih sudi untuk adakan diri kamu selalu
tapi yang pasti keadaan akan berubah jadi lain
mungkin dia tak kisah tapi aku ada masalah
takpe la..aku tahu jaga diri..dan dia pun tahu aku mampu
biar aku bawa diri
pandailah aku nanti

terima kasih sekali lagi
i will keep all your words..till i die
dia..
beri aku janji dan harapan
kata-kata itu
buat aku menitiskan airmata lagi..

gembira?sedih?
aku pun tak pasti..
yang aku tahu..aku yakin..
aku..
berterima kasih..


0 ulasan: