BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, 5 Januari 2011

"Happy New Year"

baru 5 hari kite jejakkan diri dalam tahun baru kan?!
 so, happy new year buat sahabat handai,keluarga dan sekalin umat MUHAMMAD S.A.W.
tahun baru ISLAM dah lebih sebulan kita 'sambut' tapi tidak pada semua manusia di bumi ini..

yang pasti setiap tahun baru kita akan set azam baru pada diri..
yang lepas dah habis tunaikan semua ke??
hurm..kena check balik ni..
tapi rasanya hamppir semua dah tertunai... :p

aku sambut new year kat hospital tawakal.abah warded.
aku,mama,afiq,aiman dan aryssa tunggu jam 12 malam tu..
nak tengok bunga api dari KLCC
nak kasi AIMAN tengok bunga api cantik tu..heheh
dah abis bunga api tu kami pun balik lah..
mama kena tinggal jaga abah..
so aku balik dgn afiq,aiman dan aryssa..
ARYSSA mengamuk nak tido..sib baik AIMAN tak meragam jugak..if not panic aku
mana nak drive lagi..nak pujuk anak yang menanggis lagi..
saat macam ni aku SEDIH..PILU rasa hati..
aku mengharungi kepayahan membesarkan anak-anak sendiri
sedangkan yang patut berkongsi pengalaman ini hilang entah ke mana..
aku KECEWA..suka duka kami tak dapat di kongsi dengan dia yang sepatutnya..
tapi aku bersyukur..ALLAH masih izinkan aku bersama keluarga aku yang selalu disisi tika aku perlukan..
arghh..ini semua rancangan DIA..aku harus terima dengan tabah..INSYAALLAH..
AIMAN dan ARYSSA adalah amanah untuk aku..
selagi aku bernafas..aku akan pastikan mereka tidak khilaf memilih jalan di depan sana..
segala yang terbaik akan aku korbankan untuk mereka..
pengalaman ini amat berharga..

SYUKRAN YA RABB'



"AKU BUKAN BATU"

0 ulasan: